Cerrar

es | val   

L'Aquae Talent Hub torna a la UMH per a contagiar la seua passió pel talent

Aquesta edició comptarà amb l'editora novaiorquesa Valerie Miles i amb l'experta en comunicació Irene Lapuente

el miércoles, 27 de septiembre de 2017 de 10:00 a 14:00

Dónde:

Edificio La Galia. Universidad Miguel Hernández

Aula Magna. Edificio Altabix

Avda. de la Universidad s/n

Elx/Elche (Alicante)

Contacto:

www.parquecientificoumh.es | info@parquecientificoumh.es

Mostrar ampliado

Aquae Talent Hub es una plataforma de impulso a nuevas ideas, un lugar de encuentro donde compartir conocimiento y potenciar el talento

Aquae Talent Hub es una plataforma de impulso a nuevas ideas, un lugar de encuentro donde compartir conocimiento y potenciar el talento

L'esdeveniment sobre innovació i emprenedoria Aquae Talent Hub torna a la UMH de la mà d'Hidraqua Fundació Aquae i del Parc Científic UMH. La Universitat acollirà el dimecres, 27 de setembre, la V edició d'aquesta jornada que girarà entorn de la innovació cultural. Aquesta edició, la segona que es realitza en la UMH, comptarà, entre altres activitats, amb una masterclass a càrrec de l'editora novaiorquesa Valerie Milers i amb un taller sobre processos creatius i generació de noves idees liderat per l'experta en Comunicació i Pedagogia Irene Lapuente. L'esdeveniment tindrà lloc en l'Aula Magna de l'edifici Altabix entre les 10 i les 14 hores. Els interessats a assistir a aquesta jornada gratuïta ja poden reservar la seua plaça a través de la web www.aquaetalenthub.com.

Innovació cultural i la seua combinació amb el talent i els nous models de negoci. Aquest serà el fil conductor de la masterclass que impartirà Valerie Milers, editora novaiorquesa establida a Barcelona. A més d'editora, Milers és escriptora, docent universitària, periodista cultural i cofundadora de la revista Granta en espanyol. Milers ha treballat com a directora editorial d'Emecé a Espanya i Duomo Ediciones i com a subdirector d'Alfaguara. En 2013 va ser reconeguda com una de les professionals més influents en el món del llibre.

Per part seua, el taller que es desenvoluparà durant l'Aquae Talent Hub permetrà explorar el procés creatiu i la generació de noves idees d'una forma diferent. L'encarregada d'impartir aquesta sessió serà Irene Lapuente, Física de formació, experta en Comunicació i Pedagogia i cofundadora de la Mandarina de Newton, empresa que uneix ciència i tecnologia per a fomentar la creativitat.

Aquae Talent Hub és una plataforma d'impuls a noves idees, un lloc de trobada on compartir coneixement i potenciar el talent i un espai de reflexió i divulgació sobre emprendedoria i innovació. Fins hui, més de 2.000 persones han pogut gaudir d'aquesta experiència no solament a Elx sinó també en ciutats com Múrcia, Màlaga, Santiago de Compostel·la, Pontevedra, Sevilla, Huelva, Orense o Granada.

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.340

Usuario: FundacionQuorum

Empresa: PARQUE CIENTÍFICO DE LA UMH DE ELCHE

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 08/09/2017 10:38

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=12513

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 04:27

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar