Cerrar

es | val   

Els CEEIs donaran suport a la Generalitat en el desenvolupament de l'emprenedoria

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 19-12-2018 23:59

CEEI Comunitat Valenciana (Castelló, Elx i València)

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el lunes, 19 de diciembre de 2016 a las 13:00

Mostrar ampliado

logo CEEI CV mixto

logo CEEI CV mixto

Mostrar ampliado

LOGO GENERALITAT VALENCIANA CALIDAD

LOGO GENERALITAT VALENCIANA CALIDAD

El Ple del Consell ha reconegut als Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI) de la Comunitat Valenciana com a instruments de suport de la Generalitat en el desenvolupament de la política de l'emprenedoria d'aquests.

Els CEEI estan configurats com a associacions sense ànim de lucre, amb participació d'organismes de l'administració autonòmica i local, així com de diverses entitats econòmiques, financeres, empresarials i socials.

Aquest reconeixement s'emmarca en les accions d'identificació i difusió de polítiques en matèria d'emprenedoria i innovació per part de la Generalitat, a fi de continuar impulsant el desenvolupament de l'ecosistema emprenedor valencià.

El reconeixement dels CEEI com a instruments de suport a l'emprenedoria destaca la naturalesa i els objectius d'aquests.

Les associacions CEEI-Castelló, CEEI-Elx i CEEI-València van ser constituïdes a fi d'impulsar la creació d'empreses noves, especialment les de caràcter innovador o diversificador, i fomentar noves línies d'activitat innovadores o diversificadores en les empreses existents dins del teixit industrial per a potenciar, d'aquesta manera, l'emprenedoria, la competitivitat i la creació d'ocupació.

Els CEEI constitueixen una ferramenta creada per la Unió Europea per a promoure l'esperit empresarial i per a accelerar la iniciativa empresarial innovadora.

Formen part de la xarxa EBN constituïda per la Comissió Europea i tenen l'etiqueta BIC, única norma internacional d'incubació i acceleració basada en la innovació reconeguda oficialment, que certifica el compliment d'unes normes com a marca de qualitat.

5
visitas hoy 5 · visitas total 7.638

Usuario: prc

Empresa: Red CEEI Comunitat Valenciana

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 19/12/2016 13:00

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=13194

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 16:26

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar